Vuurlijn 12


1424 NP, De KwakelOver Technisch Bureau Wahlen & Jongkind BV

Welkom op de website van Technisch Bureau Wahlen en Jongkind BV. Al sinds 1927 voorzien wij in de klimaatwensen van onze klanten. Als vakidioten zouden wij deze site kunnen vullen met allerlei informatie maar wij beseffen dat passend maatwerk van een veel grotere meerwaarde zal zijn. Neem na een rondgang op de site, gerust contact met ons op voor een vrijblijvend advies op maat.

Historie

1927  De heer Ko Jongkind richt zijn bedrijf in verwarmingstechniek op. Dhr. Jan Jongkind continueert het bedrijf  na de oorlog. Dhr. John Jongkind treedt in 1988 toe in het bedrijf van zijn vader , dan Technisch Bureau Ko Jongkind.

1974  Richten de heren Cor Wahlen en Guus Pool, Technisch Bureau M. Wahlen bv op met als doel: het leveren, monteren en inbedrijfstellen van centrale verwarming-, ventilatie- en sanitaire installaties voor woonhuizen, winkels, kantoren, bedrijfsruimtes, utiliteitswerken, scholen, kerken en tuinbouwindustrie.

1986   Guus Pool is 100% eigenaar geworden van Technisch Bureau M. Wahlen bv. Het tweemans bedrijf is uitgegroeid tot 12 medewerkers in vaste loondienst.

2002  Guus Pool  heeft in John Jongkind en Johan Groeneveld twee waardige opvolgers gevonden welke het bedrijf met dezelfde bezieling zullen voortzetten.
Johan Groeneveld stamt uit een installatiefamilie en heeft zijn sporen verdient in de Warmte-Kracht wereld.

De bedrijfsnaam wijzigt naar: Technisch Bureau Wahlen & Jongkind BV.

Heden   Het bedrijf is gegroeid tot 25 man in vaste loondienst.

Top